Selecteer een pagina
Het maken van een duik in je binnenwereld is inspirerend

Veelgestelde vragen

Kan ik ook vanaf de website www.slowsouldiving.nl in Mijn Account komen?

 Ja, kijk daarvoor in de FAQ en je vind in de eerste regel de link naar de Academy, waarna je kunt inloggen. Vervolgens kom je weer uit bij de door jou aangeschafte Dives en kun je ook meer informatie krijgen over de Dives 1-4.

Kan ik ook gelijk een Dive aanschaffen zonder de Introductie te doen?

Ja, dat kan. Je krijgt in dat geval de Introductie Dive er gratis bij.

Kan ik de Dives door elkaar doen?

We raden dat af. De Dives en de hele inhoud is zo opgebouwd dat je bouwt aan een positief fundament in je binnenwereld. De teksten, oefeningen en meditaties hebben in zeker zin dus een bepaalde volgorde, waarbij we ook de ontwikkelingspsychologie volgen en de ontwikkeling van het brein.

Ik heb al veel ervaring op het gebied van zelfontwikkeling, waarbij ik ook mijn lichaam betrek. Moet ik ook bij het begin beginnen?

Ook als je al veel ervaring hebt, zul je in de eerste Dives veel nieuwe zaken ontdekken en de vernieuwende manier ontdekken hoe we de meditaties opbouwen. Maar als je denkt dit over te kunnen slaan of je bent gewoon nieuwsgierig naar een onderwerp uit een van de Dives, dan kun je vanaf Dive 3 ook hoofdstukken apart aanschaffen. Voor meer info neem contact op via contact@slowsouldiving.nl .

Hoelang doe ik over een hoofdstuk?

Je doet altijd alles in een eigen tempo. Een aangeschafte Dive heb je verder voor altijd in je bezit. Over het algemeen kun je zeggen dat je per hoofdstuk ongeveer 2 weken bezig bent als je ook zaken wilt laten beklijven. Het vergt nu eenmaal tijd om te beoefenen van dat wat we aanbieden. In het begin zul je iets sneller door de hoofdstukken gaan, maar al naar gelang je verder komt, worden de hoofdstukken langer en bespreken we ook meer complexe dynamieken.

Hoe ziet de support eruit?

Ongeveer eenmaal per 3 weken is er een gratis ZOOM sessie met oefeningen, meditaties en kijken we naar een onderdeel van een Dive. Aan het eind van de sessie, die een uur duurt, is er ruimte voor het stellen van vragen. Ook kan je in dit uur je wensen aangeven met betrekking tot onderwerpen die je graag zou terug zien in een Dive. Slow Soul Diving is in die zin van ons allemaal.

Als je liever 1 op 1 sessies wil, dan kun je dat aanvragen via de contactmogelijkheden. Daarnaast zijn er regelmatig kleine groepsmeetings waar we specifiek een thema verder bespreken en zijn er sessies waarin we dieper in gaan op de aangeboden stof. Een en ander is afgestemd op wat er leeft bij de deelnemers en dus ook bij jou.

oke, dat is duidelijk!

Ik ben wel nieuwsgierig…

Slow Soul Diving