Selecteer een pagina

Mijn Account

Hieronder zie je het overzicht van jouw Dive(s). Veel plezier met je duik!

Oeps! Je moet ingelogd zijn om dit formulier te gebruiken.Klaar voor een volgende duik? neem dan gerust al een kijkje in een volgende dive:

Of wil je alleen mediteren of een kleine Dive maken ? Neem dan een kijkje hier:

veel gestelde vragen:

Wat is het verschil tussen een Dive en een Island?

 Slow Soul Diving heeft zijn programma gebaseerd op de 4 Dives en de Dive In, een Verdere Kennismaking. Dives bestaan uit meerdere hoofdstukken en bevatten veel (psycho-educatie), oefeningen, meditaties, creatieve opdrachten en meer. 

Een Island is een rustmoment en bestaat uit een meditatiecyclus (klein of groot) met meerdere meditaties rondom een speciaal thema. Sommige Islands zijn kleine verdiepingen op een bestaande Dive. Soms lichten we een thema verder toe, soms geven we extra informatie. Klik op de buttons voor meer toelichting.

Hoe lang kan ik over een Dive doen?

Je hebt onbeperkte toegang, ook als er updates zijn.

Welke volgorde houd ik aan en kan ik ook hoofdstukken los aanschaffen of verder proeven na de gratis introductie Dive?

Iedere Dive heeft meerdere hoofdstukken, die onderverdeeld zijn in paragrafen. Je start bij hoofdstuk 1 paragraaf 1 en zo ga je chronologisch door een Dive heen. De Dives zijn opbouwend geschreven. Dat geldt ook voor Dive 3 en Dive 4, maar daar kun je de hoofdstukken ook los van elkaar aanschaffen. Vooralsnog kun je hiervoor een email sturen aan contact@slowsouldiving.nl en hier kun je ook een meer gedetailleerde inhoudsopgave aanvragen.

Bovenstaande geldt ook voor de gratis introductie Dive. Je start bij paragraaf 1, dan paragraaf 2 enzovoorts.

Verder proeven? Koop de Dive In, een Verdere Kennismaking, voor slechts 27 euro (aanbod geldig tot 01 maart 2023). Je vindt de informatie hiervoor in je mailbox of stuur een email aan contact@slowsouldiving.nl 

Wat als ik vragen heb?

Wekelijks zijn er Q&A sessies die je kunt volgen zodra je overgaat tot de aanschaf van een Dive of de Dive In, een Verdere Kennismaking. Hierin kun je je vragen kwijt n.a.v. jouw duik in een Dive. Je boekt een Q&A via contact@slowsouldiving.nl

Technische of praktische vragen kun je stellen via contact@slowsouldiving.nl . Kijk wel eerst in de FAQ of je vraag daar misschien al tussen staat.

We streven ernaar binnen 3 dagen antwoord te geven op je vraag. Mocht je een individuele sessie of kleine groepssessie willen boeken, dan kun je dat ook per mail aanvragen.

Voor alle duidelijkheid dus nog even: eigen procesvragen n.a.v. een Dive horen thuis binnen een online contactmoment en worden niet per mail beantwoord.

Ontvang ik een factuur?

Ja, de factuur inclusief BTW ontvang je automatisch in je Inbox na betaling als PDF-document.

Wat als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Ga naar de inlogpagina en kies voor Wachtwoord vergeten. Vul daar jouw gebruikersnaam of e-mailadres in en klik op nieuw wachtwoord aanmaken. Je ontvangt dan een e-mail waarmee je het wachtwoord kunt wijzigen.

Oke, dat is duidelijk!